What a nice sunny Sunday

Finally some SUN. Last week was so depressive. I believe I’m not a guy who has functionality problems regarding a weather, but honestly, everything is much easier, much better and more beautiful on a sunny day. Isn’t it?

Even my wife allowed me to take some pictures of her. I love sun.

_mg_0407

 

_mg_0412

 

_mg_0416

 

_mg_0374

Author: Igor Motl

Freelance photographer from Prijedor, Bosnia whos work is mainly based on portrait photography and photo stories.

4 thoughts on “What a nice sunny Sunday”

  1. Not shore if I should wright this comment on english… 🙂 So,prva fotka mi se ,kume, baš svidža.Imaš sve fine elemente ,lepo plavo nebo sa finim oblacima, da razbiju monotoniju,pozadinu koja ne ometa radnju,a i kuma što ima fini odraz ,moram priznati,nisam očekivao,svaka čast. 🙂 Jedino na šta bih možda obratio pažnju je da tvoja senka ne uđe u kadar ,već da je tu samo kumina senka. Kod ostalih ne volem samo to što je po nešto uvek odsečeno. Imam predlog ,da probaš jedared da ufatiš i više skakačeve (ili kumine) face dok je u skoku,mislim da bi bilo zanimljivo,eventualno komično 🙂 Poz

  2. Prije svega kume, nemaš pojma koliko si me obradovao komentarom. Baš mi drago što s’ se javio. Da… ta sijenka… sunce je krivo, nisam ja. 🙂 A kuma… ide na aerobik već mjesecima pa skakuće ko kengur sada. A što se tiče “seckalica”, meni lično ne smetaju u ovoj prilici. Neke su namjerno neke ne. Imam i ne odsječenih ali mi nisu toliko dinamične kao ove. Pozdrav kume!!!
    P.S. Idi na časove engleskog 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: