City portrait #14 – Darko Vujasinović

_MG_7294

Darko Vujasinović – airplane and helicopter model maker. Passionate hobbyist. One of two owners of a helicopter powered by a fuel engine. More info to come. Here are pictures for now.

_MG_7296

_MG_7286

_MG_7285

Author: Igor Motl

Freelance photographer from Prijedor, Bosnia whos work is mainly based on portrait photography and photo stories.

8 thoughts on “City portrait #14 – Darko Vujasinović”

 1. Ha, ha…
  Stvarno odlično! Prvi je najbolji, a ni poslednji portret pune ne zaostaje. MOžda fotoaparat još niže ili pokušaj malo, da napraviš crop. Jak izrez. Da bi bio spodnji i levi rub skoro do helikoptera a desni bi porezao malo elisu. Tako češ zužiti informacije na najbitnije i povečati kontrast između malog čovjeka i velikog helikoptera.
  Rok i Rol,
  B5

 2. E brao kume stvarno razbijaš!Prva i poslednja su mi najjače,a prva je extra!Sjajno si savlado kontrolu svetla,a extra mi je ta komiacija sumračnog pejzaža i portreta.Druge dve su mi blago dokumetarne(u stvari nisu,ali kada se uporede sa prvom i poslednjom,kao i u svetlu stila koji odlično razvijaš deluju mi tako).Poslednja mi je vrlo simpatična,čak pomalo duhovita,a prva najupečatljivija.Lični bih možda kadrirao više u levo,a svakako bih uklonio onu mrlju desno kao i tu nit kod njegove leve noge.U svakom slučaju odlično 🙂

  1. Hvala na komentarima svima. Drago mi je da vam se dopada. Moram priznati da je prvobitna ideja oko ovog portreta bila potpuno različita od svih fotografija koje su nastale tog dana. Jednostavno, tehničke mogućnosti nisu dozvoljavale realizaciju prvobitne ideje tako da sam morao da improvizujem na licu mjesta. Ispalo je sve kako treba i ja sam generalno zadovoljan.
   @kum – vidiš kume, još jedan od razloga mog dolaska u NS je i taj da pod hitno moram nositi aparat na čišćenje senzora – baš je kaljav 😉 pozdravi mi Vuka!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: